torsdag den 13. oktober 2011

Første gang på bloggen i år. :)

Så må jeg til at komme i gang med min blog igen. :) Jeg har lavet en del layouts i løbet af året, har været til en masse hyggelige Scrap rundt om i Danmark, Belgien og USA. Og har også haft besøg af nogle gode veninde til scrap her hos mig. Ja, der har været en masse godt oplevelser som jeg vil dele med jer.. Det første Lo er et jeg lavede da jeg var til scrap hos Love2scrap sammen med Majer i juni mdr. Billede er fra da jeg var til CHA messe i Los Angelse med Heidi. Jeg måtte havde et billede med hjem af Tim Holtz. Jeg har lavet Loet med nogle af Tim Holzts papir som jeg har farvet så med Distress Stain så det kom til at passe med Tim Holtz skjorte. :)
Det næste er fra da jeg var i Belgien til Scraptastic, jeg var på 5 gode kursus. De 3 af dem var med Birgit Koopsen (NL) Det her Lo er fra et af hendes kursus.
Og her er så mit, jeg lavede lidt om på det.
I må havde en god aften. Knus Jette

12 kommentarer:

LindaS sagde ...

Super lækre layouts og flot blomst på det første. Tak for sidst søde.

Pia sagde ...

wooooow jette misundelig neeeeeej, hvor er du heldig at du har mødt mit idol, så lækkert layout , fyldt med skønne detaljer, håber snart vi mødes så jeg kan høre og savle over de oplevelser du har haft især med Tim,
Det andet layout er også så flot
Du må have en dejlig weekend
knus Pia

Majer sagde ...

Weeeh godt at se at din blog stadig er i live ;-)

Dejlige ting du har lavet :-)

Karina Beck sagde ...

Super flotte layouts beggo to.!
God weekend.

Charlie sagde ...

Allerførst VELKOMMEN retur i blogverdenen - glæder mig til at se alt det du har fået lavet i mellemtiden. Og idolfoto med Tim H - ja ja - man kommer vel rundt i verden. Jeg er vild med hans dies - men ikke så god til alt det griseri han opfordrer til .. FNIS... Men jeg kan godt se det ser godt ud når I andre laver det.
Tak for dit besøg og bestemt fine LO du har lavet.

Jeanne/Shelle86 sagde ...

Tak for kommentar på min blog :) Ja, jeg må tilslutte mig de andre... Virkelig nogen fede LO. Og hvor er jeg misundelig over dit møde med TH. ;)

Eva (Fister) sagde ...

Dejligt du er tilbage, så man kan nyde din ting. Lækre layouts, er især helt vild med første layout. Og tænk at have sådan et billede!

Mette sagde ...

Godt at se dig på bloggen igen. Vildt fede ting, du har lavet...

Kary sagde ...

Hi Jette! How are you? It's been a long time since I met you. Hope to see more of your beautiful layouts. Thanks so much for visiting me, and commenting on my blog. I really appreciate it. Take care!
Hugs
Kary

Pia sagde ...

tak for hilsenen, og nej vi har ikke solgt vore lille campingvogn men det skal den for nu er det i kolonihaven vi skal have sommerbase, så vinteren går med renovering fra "skrot til slot"
Vi ses vel til SAM
knus pia

Gine sagde ...

fõrst, takk for komentaren i bloggen min =)
Flott LO du har laget og ett flott bilde av deg og Tim, jeg var også i LA i Januar (CHA)Skal du tilbake i vinter??

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønne layout og dejligt at se der er liv i bloggen. Tak for alle de skønne timer vi har tilbragt sammen, både hos dig og på vores rejser! Glæder mig til dit dejlige selskab igen næste weekend!