fredag den 9. maj 2008

ØnskefondenMike og Marie skal på ferie
To uhelbredeligt syge får et ferieophold sammen med deres familier af Ønskefonden.
Henning Kørvel hk@folketidende.dk
VÆGGERLØSE Marie er otte år, Mike, 16. Gennem uhelbredelig muskelsvind har de lært hinanden at kende. Og i løbet af sommeren skal de på ferie sammen i Søhøjlandet ved Silkeborg-Søerne med deres familier.

Ønskefonden har betænkt dem og deres familier med opholdet, som blev officielt, da Ruth og Per Larsen, frivillige repræsentanter for fonden, i går overrakte certifikaterne til de to familier hos Mikes forældre, Jette og Henrik Worm i Væggerløse.

Vi glæder os. Og Mike har fået sit ønske om at komme på ferie sammen med Marie opfyldt, sagde Jette Worm.

Mikes storesøster, Christina, havde indstillet broren og Marie til Ønskefonden med ønske om, at de kunne opleve Disneyland nær Paris. Men da fonden har mange på venteliste, blev alternativet opholdet for Marie og Mike sammen med deres familier i feriecentret Søhøjlandet i Gjern. Oven i opholdet får familierne af Ønskefonden en aften i Texas Night, broafgiften og en påfyldning til bilerne betalt.

Ønskefonden er fra 2001 og har indtil nu opfyldt cirka 650 ønsker fra uhelbredeligt syge mellem fire og 18 år. Midlerne kommer fra kontingenter og sponsordonationer. På årsbasis har fonden cirka halvanden million kroner at gøre godt med.

- Det er aldrig sket, at indstillinger er blevet afvist, siger Ruth Larsen.

Ønskefonden savner repræsentanter på Lolland-Falster, og interesserede kan ringe til Ruth og Per Larsen på telefon 5650 1430 eller rette henvendelse via www.oenskefonden.dk.

Vores dreng fik en dejlig gave i går.
Det er fra vores Folketidende fra i dag.

Kan i ha en rigtig god pinse.

8 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Nej, hvor er det skønt for Jer. Det er dejligt, der findes en organisation, der glæder personer, der ikke altid har det lige nemt, at det så rammer" Jer er jo herligt. Det er stort gjort af Christina, at indstille både Mike og Marie, og hvor er det skønt, at venskaber er uafhængig af alder.

Håber I aller får en super tur, når I en gang skal afsted. :-)

troll13 sagde ...

Hvor er det da bare skønt for jer allesammen. Godt at Christina indstillede begge to.
Jeg håber at I får en rigtig god ferie ;o)

Maria sagde ...

Ej, hvor er jeg glad på jeres vegne. Godtnok blev det ikke Disneyland, men bare det at I skal afsted sammen alle sammen - hvor er det dejligt!!
Godt gået af Christina at indstille dem - det er en god søster Mike har :-)
Stort knus herfra
Ps jeg har det ok - og har været meget glad for dine hilsener

Bitten sagde ...

Tillykke, tillykke - det var da en rigtig dejlig overraskelse at få. Skønt at der findes sådan nogle organisationer. God tur til jer allesammen og god pinse :-)

Pia sagde ...

Hvor er det dejligt for jer, Jette. Jeg ved hvor drænende det er at ha' et sygt familiemedlem..... det har vi jo talt om før, så det er jer vel undt.

Kan I ha' en rigtig dejlig ferie derovre på den anden side af storebælt. Og husk at ta' en masse dejlige billeder, som du kan scrappe til dejlige minder bagefter.

Knuser herfra.

Stine66 sagde ...

1000 gange tillykke. FEDT at der findes sådan en organisation. Rigtig god tur !!!

piabau sagde ...

Hvor er det en glædelig nyhed håber I får en rigtig dejlig og velfortjent ferie

Charlie sagde ...

Dejligt at høre at vi også kan finde ud af den slags herhjemme. Jeg kender "Make a wish" i USA og har selv et par gange broderet felter til "Love Quilts" til syge børn i USA, men det var før jeg begyndte at scrappe. RIGTIG god tur til jer allesammen.